post header1

Asistencë profesionale për mbrojtjen e privatësisë

Nuk dua të jetoj në një botë ku çdo gjë që them unë, çdo gjë që bëj, çdo gjë që komunikoj, gjithashtu me këdo që unë flas, çdo shprehje e kreativitetit i dashurisë dhe miqësisë, të regjistrohet!

Edward Snowden

Komunikimi sot përballë sfidave të sigurisë

photo 1
photo 2
photo 3

Për privatësi në komunikimin tuaj WIPROTECTION mundëson

MBROJTJEN E TË DHENAVE KOMPJUTERIKE

Ofrojmë partenerë lider në fushën e sigurisë dhe mbrojtjes së të dhënave. Për ekspertizën e nivelit të lartë të tyre, u është besuar mbrojtja e të dhënave në shumë institucione të vendeve të ndryshme. Strukturat speciale testojnë edhe nivelin e mbrojtjes aktuale që keni.

KOMUNIKIMIN TELEFONIK TË SIGURSË SË LARTË

Ofrojmë zgjidhje nga përgjimet dhe ndërhyrjet e paligjshme në komunikimin telefonik. Telefona të inkriptuar në nivel të lartë që pamundësojnë çdo lloj ndërhyrje në komunikimin tuaj. Mund të komunikoni me kolegët apo stafin nën mbrojtjen më të sigurt.

TAKIME KOEFIDENCIALE NE ZYRA DHE AMBJENTE PUNE

Ofrojme teknologjinë e fundit që detekton dhe njofton se në takimet koefidenciale, bashkbiseduesi po transmenton nëpërmjet telefonit apo paisjeve të tjera, bisedat. Nuk ka pse të shqetësoheni për të kuptuar pjesmarrësit qe po kompromentojnë takimin.

Në zyrë, në takime koefidenciale, kudo

photo 1
photo 2
photo 3