WI-PROTECTION KONSULENTI JUAJ PËR MBROJTJEN DHE SIGURINË


PËR CILËSINË E MBROJTJES DHE SIGURISË QË OFROJMË,

bashkëpunojmë me lider për teknologjinë, hetimin, investigimin dhe trajnimin.

Puna jonë fillon me studimin e çdo specifike të rasteve problematike dhe vijon me kontraktimin e më të mirëve me synimin që të ofrojmë zgjidhjen e duhur.


WI-PROTECTION

Me rrjetin e vet ofron mundësi që të zgjidhni shërbimin që keni nevojë!

 


iPhonegraphy

“Cyber Secyrity”

Mbro telefonin apo kompjuterin!

Lexo më shumë →
iPhonegraphy

Mbrojtja nga përgjimet

Dedekto në banesë, punë, makinë.

Lexo më shumë →
iPhonegraphy

Mbrojtja nga eksplozionet

Përdor sisteme dedektimi të autobombave.

Lexo më shumë →
iPhonegraphy

Laboratorë kriminalistikë

Mos lejo që Patenta e produktit tënd të vidhet

Lexo më shumë →
iPhonegraphy

Rikthimi i informacionit

Përdor teknologji për komunikim të sigurt.

Lexo më shumë →
iPhonegraphy

Siguria, kontrolli i automjetit

Përdor kamera me sensorë 360 gradë.

Lexo më shumë →
iPhonegraphy

Investigimi profesional

Konsultohu për investigime kudo në botë.

Lexo më shumë →
iPhonegraphy

Paisje për vetëmbrojtje

Përdor teknologjinë e duhur.

Lexo më shumë →

WI-PROTECTION

ENDIM MBROJTJEN INTELIGJENTE

Duke bashkuar arritjet në teknologji me njohuritë profesionale.

NDJEKIM DINAMIKËN E ZHVILLIMIT

Në rrjedhën e pashtershme të botës online dhe update-it të vazhdueshëm.

NË PËRPUTHJE TË PLOTË ME LEGJISLACIONIN

Për çdo shërbim dhe produkt që ofrojmë, në funksion të mbrojtjes së të drejtave tuaja.

KEMI NË BAZE KOEFIDENCIALITETIN

Në standartin më të lartë si parim bazë te bashkëpunimit me klientët tanë.